Veckans meny

Veckans meny serveras tisdag–fredag, klockan 11–14. På lördagar serveras dagens lunch och soppa, på söndagar dagens soppa. För bordsbokning ring 08-534 818 12 alt. bistronobel@nobelmuseum.se

I dagens lunch ingår sallad, bröd och kaffe. Som ett led i Bistro Nobels Svanencertifiering strävar vi efter att i så stor utsträckning som 
möjligt servera närproducerade, ekologiska och ”fair trade”-produkter.


Veckans meny, v. 5 (27–30 januari)

Veckans meny som pdf

Tisdag 27 januari

Pocherad flundrafilé med räksås, dill och kokt potatis
Kåldolmar med sky, rårörda lingon och potatispuré
Kikärtsbiff med couscous och myntayoghurt
Sparrissoppa med rökt lax

Onsdag 28 januari

Örtbakad torskfilé med citroncrème och ris
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Kikärtsbiff med couscous och myntayoghurt
Blomkålssoppa med bacon

Torsdag 29 januari

Halstrad gravlax med hovmästarsås och kokt potatis
Kyckling med pärllök, bacon, rödvinssås och ris
Kikärtsbiff med couscous och myntayoghurt
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 30 januari

Fiskgryta med saffranssås, grönsaker, dill och kokt potatis
Viltfärsbiffar med enbärsgräddsås och rostad potatis
Kikärtsbiff med couscous och myntayoghurt
Rotfruktssoppa med oxbringa och pepparrotsgrädde

Contact

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work +46 8 534 818 00
Executive Editor: Olov Amelin

Main sponsors

Today at the Museum

Opening hours

11:0017:00

Tours

Events

No events today.

Daily Special

Filet of cod baked with herbs, a lemon crème and rice
Beef stew with beetroots and potatoes
Chick pea patties with couscous and a mint yogurt
Cauliflower soup with bacon