Veckans meny

Veckans meny serveras tisdag–fredag, klockan 11–14. På lördagar serveras dagens lunch och soppa, på söndagar dagens soppa. För bordsbokning ring 08-534 818 12 alt. bistronobel@nobelmuseum.se

I dagens lunch ingår sallad, bröd och kaffe. Som ett led i Bistro Nobels Svanencertifiering strävar vi efter att i så stor utsträckning som 
möjligt servera närproducerade, ekologiska och ”fair trade”-produkter.


Veckans meny, v. 18 (28–30 april)

Veckans meny som pdf

Tisdag 28 april

Sill- och potatiskroketter med nori, kall romsås och grönsakssallad
Kalvgryta med vårgrönsaker, dijonsenap, pepparrot och kokt potatis
Spaghetti med kronärtskocka, vitlök, persilja och parmesan
Sötpotatis- och morotssoppa med färskost med örter

Onsdag 29 april

Fiskgratäng med sparris, champinjoner och ris
Kyckling Tikka Masala med ris
Spaghetti med kronärtskocka, vitlök, persilja och parmesan
Vietnamesisk klar soppa med lövbiff, nudlar, groddar och grönsaker

Torsdag 30 april

Ugnsbakad lax med pumpafrötäcke, rödlöksmarmelad och kokt potatis
Stek ”Niçoise” med haricot verts och kokt potatis
Spaghetti med kronärtskocka, vitlök, persilja och parmesan
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Contact

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work +46 8 534 818 00
Executive Editor: Olov Amelin

Main sponsors

Today at the Museum

Opening hours

Closed

Tours

No tours today.

Events

No events today.

Daily Special

Today's lunch is served weekdays when the Museum is open.