Veckans meny

Veckans meny serveras tisdag–fredag, klockan 11–14. På lördagar serveras dagens lunch och soppa, på söndagar dagens soppa. För bordsbokning ring 08-534 818 12 alt. bistronobel@nobelmuseum.se

I dagens lunch ingår sallad, bröd och kaffe. Som ett led i Bistro Nobels Svanencertifiering strävar vi efter att i så stor utsträckning som 
möjligt servera närproducerade, ekologiska och ”fair trade”-produkter.


Veckans meny, v. 44 (28 oktober–31 oktober)

Veckans meny som pdf, v. 44

Tisdag 28 oktober

Halstrad lax med auberginefyllda cannelloni, tomatsås, örter och parmesan
Köttbullar med rödvinssky, gräddstuvad savojkål och kokt potatis
Grönsaksbouillabaisse med rouille
Sparrissoppa med ägghalva och räkor

Onsdag 29 oktober

Fiskgryta med gremolata och kokt potatis
Kålpudding med sky, rårörda lingon och kokt potatis
Grönsaksbouillabaisse med rouille
Tomatsoppa med ravioli

Torsdag 30 oktober

Kokt lättrimmad torskfilé med löksås och pressad potatis
Kycklinggryta “piri-piri“ med ris
Grönsaksbouillabaisse med rouille
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 31 oktober

Färsfylld brotulafilé med vitvinssås och spenatbulgur
Spaghetti Carbonara med salsiccia
Grönsaksbouillabaisse med rouille
Dragonsoppa med musslor och morötter


Bistro Nobel

Contact

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work +46 8 534 818 00
Executive Editor: Olov Amelin

Main sponsors

Today at the Museum

Opening hours

11:0017:00

Tours

Daily Special

Please see menu in the Bistro