Veckans meny

Veckans meny serveras måndag–fredag, klockan 11–14.
På lördagar serveras dagens lunch och soppa, på söndagar dagens soppa.

För bordsbokning ring 08-534 818 12 eller e-posta till bistronobel@nobelmuseum.se

I dagens lunch ingår sallad, bröd och kaffe. Som ett led i Bistro Nobels Svanencertifiering strävar vi efter att i så stor utsträckning som 
möjligt servera närproducerade, ekologiska och ”fair trade”-produkter.

Här finner du menyn för vecka 36:
Lunchmeny-2015-v36.pdf

MÅNDAG 31 AUGUSTI

Kokt kummel med äggsås, räkor och kokt potatis
Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingon
Kryddig spenatsoppa med ägg och ris
Vinbladsdolmar med ratatouille och taboulleh

TISDAG 1 SEPTEMBER

Halstrad escularfilé med saltsyrlig bönsallad och örtolja
Pasta med bacon, sparris, tomat, basilika, parmesan och äggula
Mulligatawny-soppa
Vinbladsdolmar med ratatouille och taboulleh

ONSDAG 2 SEPTEMBER

Ugnsbakad dill- och olivmarinerad lax med äppel-crème fraiche och kokt potatis
Vindaloo på lamm med ris och yoghurt
Soppa på vita bönor, tomat samt rökt sidfläsk
Vinbladsdolmar med ratatouille och taboulleh

TORSDAG 3 SEPTEMBER

Fiskqueneller med spenat, vitvinssås och ris
Stek Nicoise med haricot verts och potatis
Grön ärtsoppa med vermouth och räkor
Vinbladsdolmar med ratatouille och taboulleh

FREDAG 4 SEPTEMBER

Fiskgratäng med champinjoner, sparris och ris
Köttfärs i filodeg med fetaost, bönor, paprika, vitlök samt örtsky och potatismos
Rysk laxsoppa med kapris, oliver samt crème fraiche
Vinbladsdolmar med ratatouille och taboulleh 


Contact

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work +46 8 534 818 00
Executive Editor: Olov Amelin

Main sponsors

Today at the Museum

Opening hours

11:0016:00

Tours

Events

No events today.

Daily Special

Fish quenelles with spinach, white wine sauce and rice
Steak Niçoise with green beans and potatoes
Green pea soup with vermouth and shrimps
Stuffed vine leaves with ratatouille och taboulleh