Veckans meny

Veckans meny serveras tisdag–fredag, klockan 11–14. För bordsbokning ring 08-534 818 12 alt. bistronobel@nobelmuseum.se

Dagens rätt 95 kr (takeaway 90 kr)

Dagens soppa 80 kr (takeaway 75 kr)
Veckans vegetariska 95 kr (takeaway 90 kr)

Köp gärna Bistro Nobels lunchkuponger. Ett häfte med 10 kuponger kostar 900 kr.

I dagens lunch ingår salladsbuffé, bröd och kaffe. Som ett led i Bistro Nobels Svanencertifiering strävar vi efter att i så stor utsträckning som 
möjligt servera närproducerade, ekologiska och ”fair trade”-produkter.

Veckans meny v. 17 (22–25 april)

Lunchmeny v. 17 som pdf för utskrift

Tisdag 22 april

Halstrad laxfilé med quinoasallad och örtolja
Rostbiff med rödvinssås och potatisgratäng
Rostad rotselleri med brynt apelsinsmör och matig sallad
Bön- och linssoppa med örter och parmesan

Onsdag 23 april

Fiskgratäng med sparris, spenat och ris
Merguez med ratatouille, vitlökscrème och couscous
Rostad rotselleri med brynt apelsinsmör och matig sallad
Nässelsoppa med ägg

Torsdag 24 april

Stekt torsk med varm tomat- och granatäpplesallad och quinoa
Kalops med rödbetor och kokt potatis
Rostad rotselleri med brynt apelsinsmör och matig sallad
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 25 april

Stekt kapkummel med rödvinssås, champinjoner och potatismos
Wallenbergare med ärtor, skirat smör, lingon och potatismos
Rostad rotselleri med brynt apelsinsmör och matig sallad
Italiensk ”Brodo” (Minestrone med kyckling och ägg)
  

Bistro Nobel

Contact

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work +46 8 534 818 00
Executive Editor: Olov Amelin

Main sponsors

Today at the Museum

Opening hours

11:0017:00

Tours

Events

No events today.

Daily Special

Fish au gratin with asparagus, spinach and rice
Merquez sausage with a ratatouille, garlic crème and couscous
Baked celeriac with browned butter and salad
Nettle soup with egg