Veckans meny

Veckans meny serveras tisdag–fredag, klockan 11–14. På lördagar serveras dagens lunch och soppa, på söndagar dagens soppa. För bordsbokning ring 08-534 818 12 alt. bistronobel@nobelmuseum.se

I dagens lunch ingår sallad, bröd och kaffe. Som ett led i Bistro Nobels Svanencertifiering strävar vi efter att i så stor utsträckning som 
möjligt servera närproducerade, ekologiska och ”fair trade”-produkter.


Veckans meny, v. 48 (25 november–28 november)

Veckans meny som pdf, v. 48

Tisdag 25 november

Halstrad escolarfilé med grönsaksrisotto och pumpakärneolja
Sjömansbiff med saltgurka
Kikärtscurry med jordnötssmör, lime och ris
Zucchinisoppa med cambozola och skaldjur

Onsdag 26 november

Fiskgryta med kokt potatis
Viltjärpar med enbärssås, gelé och kokt potatis
Kikärtscurry med jordnötssmör, lime och ris
Sötpotatissoppa med vitlöksbröd

Torsdag 27 november

Laxqueneller med vitvinssås och ris
Lammgryta med spenat, citron, svartpeppar och ris
Kikärtscurry med jordnötssmör, lime och ris
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 28 november

Ugnsbakad torskrygg med rostade rotfrukter och granatäpplesirap
Texas chili med tillbehör och ris
Kikärtscurry med jordnötssmör, lime och ris
Kycklingsoppa med linser och bönor


Bistro Nobel

Contact

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work +46 8 534 818 00
Executive Editor: Olov Amelin

Main sponsors

Today at the Museum

Opening hours

11:0017:00

Tours

Daily Special

Please see menu in the Bistro