Bli medlem i Barnens Nobelklubb!

Barnens Nobelklubb är klubben för dig som är mellan sju och tio år och är nyfiken på allt spännande vi har runt omkring oss. Om det stämmer in på dig kan du bli medlem för 200 kronor per år.

Medlemskap löser du genom att sätta in 200 kronor på bankgiro 5260-8346. På bankgiroblanketten skriver du namn, adress, telefonnummer, födelseår, mobilnummer till mamma eller pappa, mailadress, samt att det gäller medlemskap i Barnens Nobelklubb. Du kan också besöka Nobelmuseet och betala ditt medlemskap direkt i entrén. När din betalning är registrerad skickar vi ett välkomstbrev med ditt medlemskort.

Har du frågor om Barnens Nobelklubb?

Kontakta oss gärna på e-post: barnensnobelklubb@nobelmuseum.se eller ring på 08-534 818 00.

Information om Nobelmuseets barnverksamhet?

Om du vill ha löpande information om Nobelmuseets barnverksamet, maila till barnverksamhet@nobelmuseum.se, så får du våra nyhetsbrev.

Stängt

No tours today.