En unik miljö för kreativa upplevelser

Vill du arrangera ett event värt att minnas? Då är Nobelpristagarnas eget museum något för dig. I en helt unik miljö mitt i Gamla stan kan du kombinera spännande upplevelser med god mat. 

Om ni inte själva har möjlighet att komma till Nobelmuseet, då kan Nobelmuseet komma till er. Vi arrangerar regelbundet föreläsningar/interaktiva föredrag eller workshopar på olika platser i Sverige och utomlands.

För mer information, priser och bokning, kontakta oss på 08-534 818 39, 072-540 29 49 eller e-post: event@nobelmuseum.se

Föreläsningar/interaktiva föredrag och workshopar

Specialvisningar

  • Nobelpriset
    Nobelpriset tilldelas dem som "gjort mänskligheten den största nyttan". I denna visning får du veta mer om Nobelpris som har förändrat världen.

  • Nobelpristagarna
    Nobelmuseets basutställning heter "Människor, miljöer och kreativitet". I denna visning tittar vi närmare på Nobelpristagarna utifrån ett kreativitetsperspektiv.

  • Alfred Nobel
    Lär känna innovatören, entreprenören och kosmopoliten Alfred Nobel. I denna visning får du veta mer om mannen bakom Nobelpriset.

Menyer

Bistro Nobel kan erbjuda allt från frukost till trerätters middag eller avspänd mingelbuffe.  Läs mer om vår Svanenmärkta museirestaurang och våra menyer.

Boka event

För mer information, priser och bokning, kontakta oss på:

Telefon 08-534 818 39
Mobil: 072-540 29 49
E-post event@nobelmuseum.se

Mindre möten

Ledningsgruppsmöte eller kundträff? Nobelmuseet erbjuder en inspirerande miljö för det lilla mötet.

Ur bloggen

litteraturpriset

Mo Yan i Rinkeby

Varje år gör en åttondeklass på Rinkebyskolan omfattande arbeten kring årets Nobelpristagare i litteratur. Det har blivit en tradition för litteraturpristagaren att sedan besöka Rinkebyskolan under Nobelveckan i december.

 

Publicerad 14 dec. Kommentarer

Kontakt

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work 08-534 818 00
Ansvarig utgivare: Olov Amelin

Main sponsors

Idag på museet

Öppettider

11:0020:00

Dagens lunch

Dagens lunch serveras under veckodagar när Nobelmuseet är öppet.