En unik miljö för kreativa upplevelser

Välkomna till Nobelpristagarnas alldeles egna museum. I en helt unik miljö kan du kombinera inspirerande upplevelser med god mat och dryck.

För er som inte har möjlighet att besöka oss i Gamla stan kan det vara bra att veta att Nobelmuseet genomför en rad olika aktiviter utanför huset, både i Sverige och utomlands.

För mer information, priser och bokning, kontakta oss på
08-534 818 39, 0725-40 29 49 eller e-post: event@nobelmuseum.se

Föredrag/workshopar

Specialvisningar

• Nobelpriset
    Nobelpriset tilldelas dem som "gjort mänskligheten den största nyttan". I denna visning får du veta mer om Nobelpris som har förändrat världen.

• Nobelpristagarna
    Nobelmuseets basutställning heter "Människor, miljöer och kreativitet". I denna visning tittar vi närmare på Nobelpristagarna utifrån ett kreativitetsperspektiv.

• Alfred Nobel
    Lär känna innovatören, entreprenören och kosmopoliten Alfred Nobel. I denna visning får du veta mer om mannen bakom Nobelpriset.

Menyer

Bistro Nobel kan erbjuda allt från frukost till en trerätters middag, eller en avspänd mingelbuffe.  Läs mer om vår museirestaurang och våra menyer.

Boka event

För mer information, priser och bokning, kontakta oss på:

E-post event@nobelmuseum.se

Mindre möten

Ledningsgruppsmöte eller kundträff? Nobelmuseet erbjuder en inspirerande miljö för det lilla mötet.

Project sponsors

Programpunkter