En unik miljö för kreativa upplevelser

Välkomna till Nobelpristagarnas alldeles egna museum. I en helt unik miljö kan du kombinera inspirerande upplevelser med god mat och dryck.

För mer information, priser och bokning, kontakta oss på
08-534 818 39, 0725-40 29 49 eller e-post: event@nobelmuseum.se

Specialvisningar

• Nobelpriset
    Nobelpriset tilldelas dem som "gjort mänskligheten den största nyttan". I denna visning får du veta mer om Nobelpris som har förändrat världen.
  • Nobelpristagarna
    Nobelmuseets basutställning heter "Människor, miljöer och kreativitet". I denna visning tittar vi närmare på Nobelpristagarna utifrån ett kreativitetsperspektiv.
  • Alfred Nobel
    Lär känna innovatören, entreprenören och kosmopoliten Alfred Nobel. I denna visning får du veta mer om mannen bakom Nobelpriset.

Menyer

Bistro Nobel kan erbjuda allt från frukost till en trerätters middag, eller en avspänd mingelbuffe.  Kontakta oss på event@nobelmuseum.se om du är intresserad av våra menyer.

Boka event

För mer information, priser och bokning, kontakta oss på:

E-post event@nobelmuseum.se

Mindre möten

Ledningsgruppsmöte eller kundträff? Nobelmuseet erbjuder en inspirerande miljö för det lilla mötet.

Project sponsors