Evenemang

Arrangera en minnesvärd kvällsupplevelse i Nobelpristagarnas eget museum. Spännande upplevelser i kombination med god mat ger ett oförglömligt arrangemang. Hos oss kan du arrangera ett eget event där vi bistår med lokal, förtäring och personal eller varför inte kombinera kvällen med några av våra aktiviteter. Bistro Nobel dukar upp mitt i Nobelpristagarnas idévärld och deras banbrytande upptäckter.

Matupplevelser

På museet kan allt från frukostmöten till trerätters middag eller avspänd mingelbuffe bokas.

Lokaler

Söker du en lokal med det lilla extra för ditt event eller sällskap? Då är Nobelmuseet den rätta platsen. Museet ligger mitt i Gamla stan och är inrymt i Gamla Börshuset. En unik mötesplats där gammalt möter nytt. Läs mer om lokalerna och våra teknikmöjligheter.

Aktiviteter

Rama in ditt event med en guidad visning av museet, en företagsworkshop eller ett inspirerande föredrag. Har du några önskemål hjälper vi till att skräddarsy aktiviteterna så de passar dina behov. 

Välkommen att kontakta bokningsavdelningen, tel. 08-534 818 18 eller event@nobelmuseum.se för att diskutera ett upplägg och få information om priser och menyer.

Människor, miljöer och kreativitet

I denna utställning får du veta mer om Nobelpriset, Nobelpristagarna från 1901 fram till idag, och om Alfred Nobel och de Nobelprisutdelande institutionerna.

Visas nu: Avtryck

14 Nobelpristagare om inspiration, förebilder och betydelsen av att föra något vidare

Kontakt

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work 08-534 818 00
Ansvarig utgivare: Olov Amelin

Main sponsors

Idag på museet

Öppettider

11:0017:00

Visningar

Programpunkter

Inga programpunkter idag.

Dagens lunch

Kalvfärslimpa serveras champinjonsås och kokta rotfrukter
Sesampanerade laxspett serveras med glasnudelsallad
Tomatsoppa med fetaost
Vegetarisk chili med tillbehör