Påsklovskul: Sagor och fantasiverkstad!

Sagor och fantasiverkstad

Visste du att det finns Nobelpristagare i litteratur som har skrivit historier för barn? Sjunk ner bland kuddarna i Bubbelkammaren och låt våra inbjudna sagoberättare Agnes & Matilda och Mormor Märta ta dig med in i några av pristagarnas spännande berättelser.

I museets verkstad kan du fantisera fram och tillverka en egen sagofigur eller hjälte.

Välkommen!

10-13 april, kl. 13-16

Berättarstunderna i Bubbelkammaren börjar kl. 13 och kl. 14
Verkstaden är öppen för drop-in-besök kl. 13-16

Våra sagoberättare

De spralliga sagoberättarna Agnes & Matilda är vana berättare och har gått både berättarkurser och varit på sagoläger. När de berättar tillsammans brukar de dramatisera och leva sig in i berättelsens olika roller.

Illustration: Päivi Unenge

Ur bloggen

Barn och familj

Klubbträff på Stadshuset

I söndags hade Barnens Nobelklubb sin vårliga klubbträff.  Den här gången sågs vi på platsen för Nobelfesten, Stockholm Stadshus.

Publicerad 24 mar. Kommentarer

Sportlovskul med Berta Drake!

Berta Drake labbar på för fullt i vår verkstad.

Publicerad 28 feb. Kommentarer

World's Children's prize

Grattis Malala! Inte bara Nobelpris utan även utan även World's Children's Prize tilldelades Malala Yousafzai.

Publicerad 31 okt. Kommentarer