Godbitar ur höstens program

Nu är planeringen för museets höstprogram i full gång. Redan i slutet av september kan du komma hit och gå på litteratursamtal, forskningsseminarier och Science Café som vanligt. Det bjuds även på andra spännande aktiviteter som Afternoon Tea och mindre föredrag med intressanta och tankeväckande ämnen.

I oktober kan du komma och lyssna på ett samtal med manusförfattaren Jesper Harrie som berättar om hur det är att skriva manus för den populära teveserien Solsidan och årets julkalender.

Säsongens Science caféer handlar om stress, minnet, depressioner och insekters orienteringsförmåga. Passa på att ställa kluriga frågor till våra gästexperter.

Höstens nysatsning, Afternoon Tea, erbjuds under fyra torsdagseftermiddagar.  Samtidigt som du får något gott i magen har du möjlighet att lyssna till ett kortare föredrag om t ex Alfred Nobel och kvinnorna eller om vilka som tackat nej till Nobelpriset.

Håll utkik efter den trycka programfoldern som dyker upp i slutet av augusti, eller titta in på vår hemsida där fullständigt program publiceras i slutet av sommaren!

Vi ses i höst!

Arkiv

Etiketter

Kontakt

Nobelmuseet Stortorget 2, Gamla Stan, Box 2245, 103 16 Stockholm
work 08-534 818 00
Ansvarig utgivare: Olov Amelin

Main sponsors

Idag på museet

Öppettider

11:0017:00

Visningar

Programpunkter

Inga programpunkter idag.

Dagens lunch

Dagens lunch serveras under veckodagar när Nobelmuseet är öppet.