Filmfestival på höstlovet!

Är du nyfiken av dig? Har du en massa frågor om hur saker fungerar? Välkommen till Nobelmuseets filmfestival för barn under höstlovet! Vi visar filmer om regnskog, pingviner, museimysterier med mera. Har du tur får du svar på de här frågorna:

Hur jobbar en biolog? Varför ställer vi ut saker på museum? Vilka djur lever på Antarktis? Kan man rädda regnskog när man bor i Sverige? Vem var första tjejen att få Nobelpriset? Kan en människa flyga på en gås?

Efter filmvisningen kan du ställa frågor till en expert på filmen, t.ex. en högskolestudent eller filmskapare. I den öppna verkstaden gör vi bildsnurror.

FILMPROGRAM

Tisdag 30 oktober - söndag 4 november
Kl. 13 - 16

Från 4 år.

När du ser den första filmen blir du medlem i Nobelmuseets filmklubb för barn. Du får ett filmkort som bevis. Om du återkommer för fler visningar går vuxen medföljande in gratis från och med det andra besöket.

GRATIS FÖR ALLA BARN!

Stängt