Material gymnasium

Faktatexter

Hittar du här: Lär dig mer om...

På egen hand på Nobelmuseum

Nedan finns ett gratis arbetsmaterial för de skolor som väljer att besöka Nobelmuseet på egen hand. Materialet riktar sig till åk. 7-9 och gymnasiet.

Uppgifterna kan även finns att tillgå i entrén, men skriv ut på egen hand för säkerhets skull! Lycka till!

Att göra på egen hand

Uppgifter för skolklasser Höstterminen 2014

Ur bloggen

Skola

Nobelprisveckan

Varje dag under veckan har gymnasielever fått chansen att ställa frågor om årets pristagare och deras arbete. På måndag är det dags för ekonomipriset.

Publicerad 10 okt. Kommentarer

Forskarfredag på Debaser!

Vi fick förmånen att hänga med en massa blivande forskare!

Publicerad 3 okt. Kommentarer

Skolprogram, Nobelpriset: Idéer som förändrar världen

Nu kan du boka vårt kostnadsfria skolprogram till den tillfälliga utställningen Nobelpriset: Idéer som förändrar världen. Vi berättar om hur Nobelprisbelönta uppfinningar, upptäckter och handlingar har förändrat vårt sätt att leva och diskuterar vetenskapens och samhällsutvecklingens ömsesidiga påverkan.

Publicerad 16 sep. Kommentarer

Se menyn i Bistron