Posteromröstningen är avslutad!

Folkets pris (Jurypriset) gick till Österledsskolan. Postern utsågs av en jury bestående av Eva Funck Beskow, bland annat programledare på SVT, Karin Gyllenklev, programledare för Institutet i P3 och Jörn Spolander, redaktör för den populärvetenskapliga tidskriften Forskning och Framsteg. Priset var tre biljetter till Nobelprisutdelningen samt 5000 kronor till klassen.

Priset för Bästa appidé (Vetenskapspriset) gick till Internationella Engelska skolan för deras idé "Mix and Match". Priset hade utsetts av forskarna och innebär att de vinnande eleverna får vara en halvdag på SICS (The Swedish Institute of Computer Science i Kista med forskarna och utveckla sin app lite längre.

Priset till bästa postern ur ett formmässigt perspektiv (Formpriset) gick till Gällöskolan och "App-okalypsen" utsedd av en jury bestående av Johan Cnattingius, Anna Busch och Karin Jonsson som jobbar med form och utställningar här på Nobelmuseet. Priset innebär att eleverna får vara med en halvdag här på Nobelmuseet.

Project sponsors

Programpunkter